Over ons

Over bouwbedrijf de Wal

Bouwbedrijf De Wal is in 2014 opgericht door eigenaar Arjan de Wal. Wij richten ons met name op nieuwbouw, verbouw en restauratie van woningen en bedrijfspanden. Sinds de oprichting is het bedrijf gegroeid tot een betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten.

Arjan de Wal heeft ruime ervaring in de bouwsector. De projecten worden met passie uitgevoerd waarbij vakmanschap en een tevreden klant voorop staat. Na de opleiding tot timmerman en het behalen van de opleiding voor Restauratie heeft Arjan voor diverse bouwbedrijven gewerkt. In 2014 besloot hij om zijn eigen bouwbedrijf op te richten, met als doel klanten te voorzien van hoogwaardige bouwkwaliteit en persoonlijke service.

Bij Bouwbedrijf De Wal staan de wensen en behoeften van de klant altijd centraal. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee om zo het beste resultaat te behalen. Of het nu gaat om de verbouw van (een ruimte in) uw woning, het bouwen van een schuur of de realisatie van een compleet nieuwe woning, wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw project tot een succes te maken.

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.